Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål, vil vi her på siden forsøge at besvare det.

Herunder har vi samlet nogle spørgsmål og svar, som forhåbenligt kan hjælpe.

 • Køber I også min brugte bil?

  Vi tager gerne biler i bytte, hvis du vil købe en bil af os. Udfyld formularen her på sitet, så kontakter vi dig med en vurdering.

 • Kan jeg også lease?

  Vi kan også tilbyde leasing. Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om leasing.

 • Kan jeg få bilen leveret?

  Når du har købt en bil hos QuickCars, kommer vi og leverer bilen til dig på din adresse, hvis du ønsker det. Vores medarbejder vil give dig en grundig introduktion til bilen og hvordan den virker, og vi vil hjælpe dig med at sætte apps op. Der er sat op til 2 timer af til opsætning af bilen, så der er god tid til at lære din nye bil at kende.

 • Kan jeg booke en prøvetur?

  Ja, det kan du godt – kontakt os via email eller telefon, så aftaler vi et tidspunkt og sted for prøvekørsel, hvis bilen er hjemme på lager.

 • Jeg har selv fundet en bil i Tyskland. Kan I hjælpe med at få den importeret?

  Ja, men her skal du kontakte vores søsterselskab QuickConsult.dk hvor vi kan hjælpe med at købe en bil direkte i Tyskland.

 • Hvordan kan I skaffe biler billigere end andre forhandlere?

  Vi har ikke dyre showrooms, store markedsføringsbudgetter. Hos QuickCars kan du købe en bil og få den udleveret tæt på din bopæl. Vi sender bilen direkte fra vores leverandører, og derfor kan vi skære fordyrende mellemled væk. Bilerne vi sælger, er naturligvis med betalt dansk moms, registreringsafgift og levering.

 • Hvordan fungerer reservation af bil?

  Når du reserverer en bil, er du sikker på at få den. Vi laver en reservation på 5.000 kr. På dit kreditkort. Dette er uforpligtende, og bliver handlen ikke til noget, annullerer vi naturligvis igen. De 5.000 kr. bliver enten fratrukket købesummen, eller betalingen annulleres, når bilen er betalt og leveret. 

 • Hvordan fungerer finansiering?

  Du kan søge om et billån her på sitet – enten på en konkret bil, eller søg generelt om en forhåndsvurdering af billån. Vi arbejder sammen med AL finans, som tilbyder Grønt Billån til en lav rente. Finansierer du gennem os, klarer vi det hele og afregner med finanseringsselskabet.

 • Hvad hvis jeg fortryder?

  Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan du gøre brug af ved skriftligt at give os besked. Husk at der kan fratrækkes eventuelle værditab som bilen må have lidt under dit ejerskab. Dog har du ret til at prøvekøre bilen uden fradrag i købesummen.

  Her er betingelserne for fortrydelsesret:

  1.1 Fortrydelsesfristen
  Du kan uden begrundelse fortryde dit fuldt digitale bilkøb/fjernkøb inden for 14 dage fra leveringen af bilen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har købt og fået leveret bilen.
  Ved fjernsalg forstås bilkøb, der enten er foregået digitalt uden nogen fysisk kontakt med forhandleren eller ved salg, der er sket uden besigtigelse af bilen på virksomhedens forretningssted, jf. forbrugeraftalelovens regler om fjernsalg.

  1.2 Vores tilbagebetaling
  Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi dine indbetalinger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale.
  Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre anden udtrykkelig aftale foreligger. Du skal dog være opmærksom på, at eventuelle værditab som bilen må have lidt under dit ejerskab, vil blive fratrukket købesummen. Du har dog ret til at prøvekøre bilen uden fradrag i købesummen.

  1.3 Fremgangsmåde
  Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen meddele dette skriftligt til os.
  Gælder kun forbrugerkøb.
  Hvis du er uenig i vores afgørelse i din sag om eksempelvis tilbagebetalingsbeløbet eller andet relateret til din fortrydelsesret, kan du klage til nedenstående offentlige godkendte klageinstans:
  Ankenævn for biler – bilklage.dk
  Lautrupvang 2
  2750 Ballerup

 • Har I andre biler end de viste?

  Ja, vi har altid biler på vej ind, og hvis du søger noget specifikt, kan vi skaffe det. Kontakt os gerne på mail@quickcars.dk eller telefon 71994747

 • Er der ridser og skrammer på bilen?

  Bilerne er brugte, så de er ikke som fabriksnye - men næsten. Der kan være lidt brugsslitage såsom små stenslag eller lignende. Inden du køber og får leveret, sender vi dig en Tryghedsrapport, hvor du kan se gennemgang af hele bilen, og eventuelle mangler, så du kan nå at acceptere disse.

 • Er der garanti på bilen?

  Ja, bilerne har fortsat fabriksgaranti. Derudover har du alm. reklamationsret efter købeloven hos QuickCars.

 • Er alle jeres biler importbiler, og har det en betydning ift. garanti?

  Næsten alle vores biler er importeret fra andre EU-lande. Dette gør, at vi kan sælge bilerne billigere end danske. Der er naturligvis fuld garanti på bilerne efter importørens regler. Og bilerne er naturligvis sat op med dansk menu, brugerflade osv.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis ovenstående ikke besvarede dit spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail@quickcars.dk eller på telefon 71 99 47 47.

Alternativt kan du også udfylde nedenstående formular.

loading